Over De Vries Advies

De start van ons kantoor met administratie- en belastingdeskundigen ligt in 1991. Johan de Vries maakte de start in 1991 na afronding van zijn HBO opleiding en een jarenlange ervaring op een accountantskantoor. In 2016 bestaat ons kantoor 25 jaar!

Wij zijn een relatief klein kantoor en hebben daardoor de mogelijkheid om op een zeer persoonlijke wijze te adviseren. We hebben een brede ervaring als MKB adviseurs. Uiteraard volgen wij voortdurend de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied en passen onze dienstverlening daarop aan. De kennis proberen we meer dan op peil te houden door jaarlijks diverse vakgerichte cursussen te volgen. Ook beschikken we over dezelfde databanken voor informatie over wetgeving en jurisprudentie die grote kantoren en zelfs de belastingdienst gebruiken.

Wij zijn aangesloten bij de bekende NOAB advieskantoren om optimaal kennis te kunnen bundelen en delen met meerdere kantoren. Dit is tevens een kwaliteitscertificaat daar er toezicht wordt uitgeoefend op de kwaliteit van dienstverlening van de aangesloten kantoren. Ook zijn op al onze diensten de NOAB voorwaarden van toepassing.

Wij werken met een vast aanspreekpunt die alle ins en outs van de relaties kent.